Στολισμός ξενοδοχείων - Ανθοστολισμός

Mε πίστη και αφοσίωση στο τρίπτυχο της εταιρικής φιλοσοφίας «ποιότητα-επαγγελματισμός-πρωτοτυπία», το εξειδικευμένο προσωπικό της Roserie προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στολισμού ξενοδοχείων, διακόσμησης εσωτερικών χώρων και υπηρεσίες ανθοστολισμού για κάθε είδους κοινωνικά και επαγγελματικά events (γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, βράβευση, εταιρική εκδήλωση, παρουσίαση κλπ.

Αν δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο του τέλειου αποτελέσματος -αυτού που θα μετατρέψει την εμπειρία της εκδήλωσης σε εμπειρία ζωής και ευχάριστη ανάμνηση χρόνων για σας και τους καλεσμένους σας, οι συνεργάτες μας είναι ακριβώς τα κατάλληλα πρόσωπα για την εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας. Διακοσμητές, ανθοδέτες, πιστοποιημένοι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου με μεγάλη εμπειρία στον στολισμό ξενοδοχείου και τη διακόσμηση αίθουσας events, ακούνε προσεκτικά τις ανάγκες σας και με την μοναδική εμπειρία τους δίνουν πνοή σε όσα ονειρευτήκατε για το ιδανικό «περιτύλιγμα» της σημαντικής στιγμής σας.

Ο στολισμός ξενοδοχείων που αναλαμβάνουμε, αφορά ευρείας γκάμας υπηρεσίες-από θεματική διαμόρφωση χώρου και επιλογή διακοσμητικών στοιχείων, μέχρι επιλογή μουσικής, φωτογραφική κάλυψη του event κ.α. Ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας όσον αφορά στις παρεχόμενες υπηρεσίες στολισμού και σημείο αναφοράς κάθε καλεσμένου αποτελεί ο ανθοστολισμός της εκάστοτε αίθουσας εκδηλώσεως. Ευφάνταστες συνθέσεις από ολόφρεσκα λουλούδια απαράμιλλης ποιότητας και από κορυφαίους προμηθευτές, υπογραμμίζουν στην διακόσμηση το στοιχείο της φινέτσας, της κομψότητας και της ευμάρειας.

Κοινός παρανομαστής των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών στολισμού εσωτερικών χώρων ξενοδοχείου, δεν είναι άλλος από το συμφέρον του πελάτη. Τιμώντας την εταιρική νοοτροπία μας «πως σταθερός πελάτης είναι ο ευχαριστημένος πελάτης», προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες καλαισθησίας και επαγγελματικής αριστοτεχνίας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στόχος μας, η απόλυτη επαλήθευση των προσδοκιών όσων εμπιστεύονται την επωνυμία μας, είτε πρόκειται για σταθερή συνεργασία είτε για μεμονωμένη εκδήλωση.

Επειδή ακόμη και οι μεγάλες στιγμές περνάνε γρήγορα στον χρόνο, αναζητήστε τρόπους να τις κρατήσετε για πάντα στο μυαλό σας. Στη Roserie γνωρίζουμε πως ακριβώς ο στολισμός ξενοδοχείου μπορεί να αποτελέσει σκηνικό ζωντανών αναμνήσεων.