Ανθοπωλείο Roserie

Όπως ο Πρίγκιπας του γνωστού παραμυθιού λέει «Είναι ο χρόνος που έχεις αφιερώσει για το τριαντάφυλλό σου που το κάνει τόσο σημαντικό» και για τον ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου Roserie,Μάνο Βασιλάκη,τα λουλούδια εδώ και χρόνια σημαίνουν πολλά περισσότερα από στοιχείο διακόσμησης.

Υπηρετώντας τον χώρο του λουλουδιού επί σειρά ετών κι επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες του για το ανθοπωλείο-όχι μόνο βάσει των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων αλλά και της ειλικρινούς αντιμετώπισης κάθε άνθους ως «σταγόνα ζωής και ομορφιάς» ο κ. Βασιλάκης αποτελεί σταθερή επιλογή όσων επιθυμούν μπουκέτα και συνθέσεις με καλαισθησία και ταυτότητα.

Μυούμενος για περισσότερα από 10 χρόνια στο στοιχείο της ανατροπής για ό,τι έχει σχέση με το λουλούδι,στο διάσημο studio Ioannidis του Κολωνακίου, ανακάλυψε και εξέλιξε το μυστικό του πως οι απλές ανθοδέσμες μπορούν να μετατραπούν σε καλλιτεχνικά κομψοτεχνήματα.

Στην συνέχεια, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του ως εργαζόμενος της εταιρείας LV Petridis,είδε το όνομά του να αναφέρεται σε συζητήσεις για ανθοπωλεία Αθήνας και να πρωταγωνιστεί όταν το 1998 ξεκίνησε την πορεία του ως ένας εκ των ιδιοκτητών του ανθοπωλείου «ΑΙΩΝ» Συντάγματος και Χολαργού.

Και εγένετο Roserie…
Όλη η πολύτιμη εμπειρία των 30 χρόνων στο αντικείμενο της ανθοδεσίας και διακόσμησης κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων (γάμος,βάπτιση,θεματική παρουσίαση κ.α), βρήκε στέγη στο ανθοπωλείο Roserie-φυσική κατάληξη μιας επαγγελματικής πορείας με στόχο την κορυφή.

Με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού,συνέπειας και ασύγκριτα standards ποιοτικών υπηρεσιών,ο Μάνος Βασιλάκης και οι συνεργάτες του επιλέγουν μαζί σας τα λουλούδια,τις συνθέσεις,τα υλικά και τα εποχιακά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα πλαίσιο εξατομικευμένων δημιουργιών.

Με διαρκή ενημέρωση για κάθε νέα τεχνοτροπία ανθοδεσίας και στολισμού,υλικό ή αξεσουάρ που θα προσφέρει στον πελάτη την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και προσδοκιών του, το προσωπικό του ανθοπωλείου Roserie φέρει στην καρδιά της Αθήνας (Νίκης 3& Ερμού) το άρωμα ζωής που μόνο ένα λουλούδι μπορεί να δώσει και την δημιουργικότητα φαντασίας που εμείς σίγουρα μπορούμε να υπογράψουμε.